В началото на 2019 г. инициирахме нова концепция за фирмена култура – и поетапно започнахме да въвеждаме различни зелени инициативи в работното си ежедневие.

В офиса ни вече има чисто нови цветни метални контейнери за разделно събиране на боклук. Като допълнение към това, от началото на януари въведохме политика за елиминиране на всички пластмасови изделия, като препоръката на ръководството е всички служители да ползват порцеланови чинии и чаши, и дървени прибори в моментите за хранене.

Сред планираните инициативи до края на годината е намаляване на ползването на ресурси, като хартия и гориво за придвижване, както и рециклиране на стара бяла и черна техника.

След предстоящите ни активности са различни инициативи, свързани с озеленяване на градски и извънградски пространства, възстановяване и облагородяване на екопътеки, както и участие в инициативи като „Новата гора на София – Мисли чисти“ и „Когато станем 100 000, ще посадим хора“.

Сертификати

Контакти

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че спазвайки добрите практики при защита на личните Ви данни, направихме изменения и допълнения в нашата Политика за поверителност, считано от 01.01.2023 г. Моля, да се запознаете с обновената ни Политика за поверителност в съответната секция на сайта ни.
Благодарим за успешното ни сътрудничество!

С уважение и отговорност,
„Агенция за контрол на просрочени задължения“ AД