"Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е стабилен, отговорен и лоялен партньор на „Банка ДСК“ АД. В сътрудничеството ни с външни агенции при продажба на вземания, дружеството е един от основните ни партньори, като съвместната ни работа датира от 2018 г.

Доротея Николова
Изпълнителен директор
"Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е стабилен, отговорен и лоялен партньор на „Клиър Лендинг” АД. Съвместната ни работа започна през 2017 година от когато дружеството е наш партньор в сферата на изкупуването на просрочени вземания. Дружеството използва иновативни системи и методи за анализи в управлението на портфейлите от вземания. Наред с високите стандарти на работа, основен приоритет на екипа на "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е запазване на добрата репутация и име на своите клиенти. Считам "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД за надежден и сигурен партньор, на чиято коректност ще разчитам и в бъдеще.

Лоик льо Пишу
Изпълнителен директор
"Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е наш надежден и отговорен партньор. Агенцията се отличава и със своята лоялност към БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България.

Цветомира Седянкова
Мениджър Съдебно събиране и събиране на място
Компанията разполага с висококвалифициран екип, който е изключително гъвкав и опитен с оглед спецификата по управление и събиране на просрочени вземания по отпуснатите кредити. Компанията доказва, че е надежден и лоялен бизнес партньор, който изпълнява коректно, отговорно и в срок поетите ангажименти и чиито екип се справя качествено и професионално с поставените му задачи.

Галин Тодоров
Изп. Директор на "Изи Асет Мениджмънт" АД
"Агенция за контрол на просрочени задължения" АД предлага ефективно и качествено сътрудничество в областта на събиране на вземания. Дружеството разполага с екип от професионалисти, които в съвместната ни работа демонстрират гъвкавост и опитност по отношение на договорените ни отношения, бързина и коректност в обработването на подадената информация.

Десислава Димитрова
Управител
Дружеството е наш основен партньор в сферата на управление на просрочени вземания по отпуснатите от нашето Дружество кредити. Съвместната ни дейност показва, че "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД изпълнява ангажиментите си професионално, чрез ефективен стил на работа и задълбочен опит в събирането на просрочени вземания.

Цветан Кръстев
Управител
Основно преимущество на "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е обстоятелството, че разполага с висококвалифицирани мениджъри с дългогодишен практически опит и доказан експертен екип. Те притежават знания и умения и са основно специализирани в събирането на просрочени вземания по необслужвани от заемателите парични кредити. В изпълнение на своите задължения, експертите стриктно спазват и се съобразяват с действащото в България законодателство.

Николай Николов
Изпълнителен директор
За времето на съвместната дейност между "ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ" ЕООД и "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД са изградени коректни работни отношения на основата на диалог и без забележки към нивото и качеството на извършената от Дружеството дейност. Наред с високите стандарти на работа, основен приоритет на екипа на "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е запазване на добрата репутация и име на своите клиенти.

Даниел Шопов
Управител
Основно преимущество на "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД е обстоятелството, че разполага с висококвалифицирани мениджъри с дългогодишен практически опит, доказан експертен екип и изградена мрежа от опитни юрисконсулти в цялата страна. Те притежават знания и умения и са основно специализирани в управлението и събирането на просрочени вземания. В изпълнение на своите задължения, експертите стриктно спазват и се съобразяват с действащото в България законодателство.

Петър Дамянов
Управител
Съвместната ни работи започна в началото на тази година, от когато дружеството е наш основен партньор в сферата на изкупуването на просрочени вземания по различни парични заеми. Съвместната ни дейност към настоящия момент показва, че "Агенция за контрол на просрочени задължения" АД се базира на експертен опит, с цел да предостави най-доброто на контрагентите си, като работи по най-високите стандарти за индустрията и представлява клиентите си стриктно спазвайки рамките на закона, защитавайки доброто име и репутацията на клиентите си.

Владислав Инджов
Управител

СертификатиКонтакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.