Позволете ни да управляваме Вашите несъбрани вземания вместо Вас!

Основната цел на АКПЗ е да реализира плащания към партньорските си компании, като по този начин им спести време и ресурси по обслужването на портфейла им от лоши вземания, осигурявайки им енергия и спокойствие, за да се съсредоточите във Вашата основна търговска дейност. С партньорската си нагласа с цел постигане на очакваните резултат, АКПЗ Ви гарантира ползотоврно и дългосрочно сътрудничество.

Като доставчик на решения за събиране на вземания, „Агенция за контрол на просрочени задължения“ (АКПЗ) предлага най-подходящите методи за събиране, които са приложими за Вашата сфера на дейност. Методите, използвани от дружеството, са изцяло съобразени с приложимото законодателство.

Ефективната ни организационна структура позволява обработката на огромен брой случаи при пълна прозрачност и подробна отчетност за всяко извършено действие. Възнаграждението се формира на база реално събрана сума, като конкретният процент комисионна зависи от стадия просрочие на възложените вземания.

СертификатиКонтакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.