В основата на успешния бизнес винаги стои добрият екип. „Агенция за контрол на просрочени задължения“ (АКПЗ)  разполага с над 70 служители, в четири офиса на територията на България и един в Румъния. Централният офис се намира в София, а представителствата в страната са в Варна и Велико Търново.

Основен фокус на компанията е така нареченото „меко събиране“ чрез служители в кол център, чийто брой непрекъснато расте. В основата на успеха на АКПЗ стои и силният юридически отдел. Сериозен екип от юрисконсулти извършват дейност на територията на цялата страна, като комуникират с местните съдилища и с изградена мрежа от съдебни изпълнители. Дейността на компанията е подпомагана от административен персонал и професионален аналитичен екип.

Служителите на АКПЗ успешно се адаптират към спецификите на различни по вид вземания с оглед опита и многообразието на бизнес партньорите на дружеството. Високото ниво на професионализъм е подкрепено от етичните норми, заложени при разговорите с клиентите ни. Те гарантират запазване имиджа на кредитора и не накърняват достойнството на клиента, което цели да бъде съхранен контактът с него за в бъдеще, тъй като за АКПЗ задължените лица не са длъжници, а партньори.

  • Офиси 4
  • Мениджърски екип 7
  • Юрисконсулти в офисите 19
  • Административен персонал 17
  • Кол Център 29
  • Общо 72
Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.