Изкупуването на вземания е добър способ, с който да осигурите бърза ликвидност на Вашите вземания.

„Агенция за контрол на просрочени задължения“ (АКПЗ) изкупува различни по вид и характер вземания, като поема риска вместо Вас относно тяхната събираемост.

Чрез екип от бизнес анализатори, ползващи статистически модели и анализи, предлагаме справедлива цена за просрочените вземания. Подхождаме партньорски и в дух на кооперативност към нашите клиенти, така че договорените условия по всяка сделка да бъдат удовлетворяващи и за двете страни.

Вие получавате договорената цена веднага и нямате последващ ангажимент, като ние Ви гарантираме, че ще запазим имиджа на Вашата компания. Цената на всяко вземане е различна и зависи от вида на задълженото лице (физическо или юридическо лице), размера на вземането, валутата, срока на просрочията и други.

Всеки пакет вземания се разглежда от нашите бизнес анализатори и се оценява внимателно, като всички подробности се обсъждат с партньорите ни.АКПЗ изкупува от кредитни институции - банки, небанкови финансови институции, както и от други дружества, които оперират на пазара, значителни по обем портфейли от различни видове вземания:

  • Обезпечени и необезпечени вземания от физически и юридически лица (търговски дружества, ЕТ, земеделски производители);
  • Потребителски и стокови кредити на физически лица;
  • Кредитни линии на физически и юридически лица;
  • Вземания по кредитни карти от физически лица;
  • Ипотечни кредити;
  • Вземания по фактури;

Ако проявявате интерес към цесия, не се колебайте да се свържете с нас!

СертификатиКонтакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.