Като отговорна компания, загрижена за здравето и сигурността на общността, както и за икономическия просперитет и стабилност в страната , Агенция за Контрол на Просрочени Задължения, част от MFG, предприе мерки за облекчаване на затрудненото положение на тези от нашите клиенти, които са в непосредствена нужда от подкрепа.

За добрите ни към датата на влизане в сила на извънредното положение в България клиенти физически лица, които са с преустановени трудови правоотношения в резултат на обявеното извънредно положение, се дава възможност за предоговаряне на плащанията по задълженията им за срок до три месеца от подаване на заявлението.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефон: 0700 200 027



Като част от небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), АКПЗ застава напълно зад позицията на Българската асоциация за потребителско кредитиране, с която можете да се запознаете подробно на сайта на MFG и на сайта на БАПК. В БАПК членуват едни от най-големите и динамично развиващи се финансови институции като Unicredit Consumer Financing, БНП Париба Лични финанси, Банка ДСК, Изи Асет Мениджмънт, TBI Bank, Microcredit.

Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си някои от водещите компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели. Част от групата са Easy Credit, Viva Credit, Аксес Файнанс (Бяла Карта), Финтрейд, Проспект Капитал, Агенция за контрол на просрочени задължения, iCredit, Axi Card, Verocash, MCash, iuvo. MFG и компаниите са работодател на над 8 300 служители и сътрудници в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Сертификати

Контакти

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че спазвайки добрите практики при защита на личните Ви данни, направихме изменения и допълнения в нашата Политика за поверителност, считано от 01.01.2023 г. Моля, да се запознаете с обновената ни Политика за поверителност в съответната секция на сайта ни.
Благодарим за успешното ни сътрудничество!

С уважение и отговорност,
„Агенция за контрол на просрочени задължения“ AД