Отминаха светлите коледни и новогодишни празници – прекрасните дни, които посвещаваме на близките си , отдаваме се на веселите компании на приятелите си, на традициите и баниците с късмети, на домашните питки с паричка, на постните сармички и сочните мезета, на коледните гевречета, новогодишните баклави - отрупаните трапези и пълните чаши.

За тези прекрасни дни от годината нашият екип успя да зарадва и редица възрастни самотни хора, на които подарихме коледна трапеза с инициативата си Подари Коледа на самотни баба и дядо.

Нашата коледна благотворителна инициатива успя да събере завидното количество от: 13 пакета брашно, 14 пакета ориз, 4 бутилки олио, 7 пакета боб, 9 пакета леща, 3 пакета захар, 21 консерви и буркани с различни продукти, 18 пакета макаронени изделия, 35 пакета с различни бисквити/соленки, 33 шоколада, 4 пакета/кутии бонбони, 4 пакета пудинг, 2 пакета локум, 2 пакета халва, 1 бутилка сок, 12 пакета кашкавал, 12 броя различни салами


Изпратихме всичко навреме, а от благотворителната организация „Бъди добър! Прави добро!“ успяха да го доставят по домовете на възрастните хора още преди коледните празници.

Отличихме се с добрите си постъпки в тази не-лека 2021 година.

Сега прекрачили прага на новото ни начало /пълно с толкова двойки – цели три - 2022 / си пожелаваме винаги да сме такива отличници и винаги да имаме
  • Отлично здраве
  • Отличен късмет
  • Отлични успехи
  • Отлични постижения
  • Отлични умения
  • Отлични резултати
  • Отлични отличи
Пожелаваме си още по-отличителна 2022 година.

Сертификати

Контакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.