В началото на 2019 г. сбъднахме една дълго планирана мечта – подадохме ръка на децата от дома на фондация „Защититено жилище ЗАЕДНО“ с директор г-н Димитър Цветков.

Сградата се намира в село Гурманово, община Божурище, и в продължение на 12 месеца, вече поредна година, осигурява подслон, храна и учебна и трудова квалификация на бивши възпитаници на домове за деца без родителска грижа, навършили 18 години.

Ние, от АКПЗ също допринесохме към каузата, осигурявайки материална помощ от първа необходимост, като топло облекло, сушилня за дрехи и гориво за буса на фондацията. Освен това, дългосрочно и доброволно ще провеждаме курсове по финансова грамотност на възпитаниците на защитеното жилище, така че когато дойде моментът на тяхното отправяне към живота, те да са пълноценно подготвени за предизвикателствата му.

Сертификати

Контакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.