Благотворителната инициатива на АКПЗ премина наистина вкусно, но най-вече ползотворно!

Успяхме да съберем значителната сума от 458 лв!
За да подкрепи инициативата на Фондация „Бъди добър! Прави добро!“, нашата компания - Агенция за контрол на просрочени задължения, удвои събраната сума, като прибави още 500 лв. към събраните от служителите 458 лв.

Благодарение на общите ни усилия, и на съпричастността от страна на фирмата, изпратихме за учениците от семейства в неравностойно положение:
  • 94 бр. раници
  • 25 бр. несесери
  • 50 бр. тетрадки
  • 33 бр. цветни моливи
  • 30 бр. острилки
  • 30 бр. блокчета за рисуване
  • 30 бр. гланцови блокчета
  • 30 бр. гумички
  • 10 пакета с етикети
За утрешния първи учебен ден заедно успяхме да помогнем десетки деца от семейства в неравностойно положение да стъпят гордо в училище и да имат възможността равностойно на съучениците си да посещават учебните си часове.Каузата ни се осъществи благодарение на това, че бяхме заедно. Всеки успя да даде своя принос:  готварски умения, сръчност, закупуване, транспорт, дарителство, ангажираност, загриженост, съпричастност – участваха много, много, много от нас.

Благодарим на всички, които се постараха да отделят време, да приготвят и да донесат за колегите си изкусителните ястия, а чрез тях успяхме да съберем и парите за закупуване на учебни материали за децата.

 
Децата, подкрепени от Фондация „Бъди добър! Прави добро!“ ни благодариха като ни връчиха специален сертификат, за да си спомняме и да продължаваме със своите добри дела!

Сертификати

Контакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.