За емоционалния празник Свети Валентин продължихме с подетата от 2021 година инициатива да подпомагаме хора с увреждания и хора в неравностойно положение, като закупуваме ръчно изработени от тях продукти.

Този път чрез закупуването на валентинки от сапунени ароматни сърчица подпомогнахме социалното предприятие „Работилница Каритас“.

В работилница Каритас се предоставя шанс чрез трудови дейности – изработка на свещи и сапуни, обучения и психо-социална подкрепа, на хора, които имат ограничен достъп и възможности за работа. Целта на работилницата е да повиши качеството на живот на тези хора, както и да им помогне да възвърнат своето самочувствие, чувство на удовлетвореност и значимост.

Мотото на инициативата е „Творим, за да променим!“, а нашите кутийки-валентинки подпомогнаха тази промяна, а също и внесоха промяна и в нашия ден с празничното настроение, което създават, и с каузата, която носят в себе си.


Сертификати

Контакти

Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД Ви информира, че се извършват обаждания и се разпращат фалшиви електронни съобщения по Viber от името и/или с логото на дружеството ни. В съобщенията/обажданията се уведомява, че клиентът има задължения и трябва да заплати определена сума за погасяването му. Тези съобщения представляват измамна схема, в която се използwа името на дружеството ни с цел неправомерно събиране на задължения. Като подател на съобщенията се визуализира нашето лого и част от името на АКПЗ. Viber съобщения от АКПЗ се изпращат единствено от официалния бизнес акаунт на Дружеството в съответното приложение.

Молим клиентите ни да имат предвид, че „Агенция за контрол на просрочени задължения “ (АКПЗ) АД не изпраща съобщения от такъв телефон - 0876 25 25 25. Ако имате съмнения, че сте получили съобщение или обаждане от лице, което се представя за наш служител, а не е, може да се свържете с нас на следните телефони: 0700 200 27; 02 444 10 10 или имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви потвърдим, че имате задължение към нас, както и да Ви укажем начините за плащане.

Молим всички наши клиенти, които са получили подобни съобщения или обаждания, да ни информират своевременно и да ни съдействат като ни предоставят данни и информация за получените от тях нерегламентирани съобщения.

Бихме искали да Ви уведомим, че са предприети всички законови действия и мерки, като са сезирани компетентните държавни органи, с цел защита на правата и интересите ни върху регистрираната търговската марка, имиджа и репутацията на Дружеството, защото „АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ“ АД е компания с висок етичен стандарт, която високо цени клиентите си и има за цел да бъде техен коректен партньор.