За емоционалния празник Свети Валентин продължихме с подетата от 2021 година инициатива да подпомагаме хора с увреждания и хора в неравностойно положение, като закупуваме ръчно изработени от тях продукти.

Този път чрез закупуването на валентинки от сапунени ароматни сърчица подпомогнахме социалното предприятие „Работилница Каритас“.

В работилница Каритас се предоставя шанс чрез трудови дейности – изработка на свещи и сапуни, обучения и психо-социална подкрепа, на хора, които имат ограничен достъп и възможности за работа. Целта на работилницата е да повиши качеството на живот на тези хора, както и да им помогне да възвърнат своето самочувствие, чувство на удовлетвореност и значимост.

Мотото на инициативата е „Творим, за да променим!“, а нашите кутийки-валентинки подпомогнаха тази промяна, а също и внесоха промяна и в нашия ден с празничното настроение, което създават, и с каузата, която носят в себе си.


Сертификати

Контакти

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че спазвайки добрите практики при защита на личните Ви данни, направихме изменения и допълнения в нашата Политика за поверителност, считано от 01.01.2023 г. Моля, да се запознаете с обновената ни Политика за поверителност в съответната секция на сайта ни.
Благодарим за успешното ни сътрудничество!

С уважение и отговорност,
„Агенция за контрол на просрочени задължения“ AД